zondag 1 juli 2012

Weekend projectjes

Naast grote quiltprojecten mag ik ook graag een 'weekend project' doen. Een leuk werkje dat in een weekend klaar is. Zo heb ik van Japanse stofjes 3 leuke poezen gemaakt.


De linkerpoes wat het basispatroon. De kopjes van de andere twee poezen komen van een ander patroon. Ik heb de foundation-methode gebruikt. De voorkant van de poezen is ook nog gequilt. Ontzettend leuk om te maken. Ze staan lekker warm boven de kachel.

Borduren vind ik ook leuk om te doen. Via een leuke handwerkwinkel in Roden, komt er iedere maand een pakketje van Little House Needleworks. Hier en daar pas ik het patroontje wat aan.Het zijn in totaal 12 kerstornamenten. Gemakkelijk te doen in een weekend. Een leuke afwisseling. Bij de meeste pakketjes zitten strengen overlopend garen. Zo heb ik al een leuke verzameling.Afgelopen zaterdag lag nummer 5 op de mat. Ik kan niet wachten om te beginnen.

1 opmerking:

Carin zei

Ze zijn leuk om te maken nietwaar? Ik kreeg gisteren het 6e alweer binnen vanuit Amerika, maar ik loop een beetje achter met ze te maken. Die van 2011 en 2010 heb ik wel allemaal klaar.
Die van jou zien er al leuk uit !!