vrijdag 29 juni 2012

Mooie grijze blokjes


Na de sampler moest er natuurlijk een tweede, grote, quilt volgen. Ik heb het mezelf makkelijk gemaakt en een leuk blokje van internet geplukt. De grijze stofjes passen goed bij mijn beddengoed. Als de quilt helemaal af is, komt ie daar te liggen.

Dit blokje heb ik 192 (!) maal gemaakt. Het was soms wel even doorzetten om weer eenzelfde blokje te maken, maar in 9 maanden is het gelukt.


Nog een rand er omheen en de top is klaar. Jammer dat ik nog even moet wachten tot mijn favoriete quiltwinkel in Earnewâld open is, dan kan ik de vulling en achtergrondstof gaan halen. Dit is mijn eerste grote quilt waarvan de top klaar is. Goed hé?

woensdag 27 juni 2012

Het begon zo....

In een quiltwinkel in een klein plaatsje in Friesland liep ik tegen een prachtig stofje aan. Het was liefde op het eerste gezicht. Bij dit stofje heb ik nog een zestal stofjes uitgezocht voor mijn sampler. Dit is hem geworden.

Ik ben her helemaal trots op. Hij hangt aan de muur boven de eettafel. Ik geniet er elke dag van.

dinsdag 26 juni 2012

mijn eerste blogberichtje


Vandaag de stoute schoenen aangetrokken en een blog aangemaakt. Ik heb vorig jaar een basiscursus quilten gevolgd. Eerst even kijken of het wat voor mij is. En ja hoor: een verslaving.... Voor mijn eerste samplerblokken heb ik lekkere felle kleuren uitgezocht.

een paar details

De komende weken zal ik de projecten laten zien waar ik mee bezig ben.